Qui Som

Des de l'inici de les seves activitats, ALIÓ & SANS s'ha dedicat a l'assessorament tributari, comptable, d'auditoria i mercantilsocietari, completant-ho posteriorment amb les àrees laboral, jurídica i d'altres necessàries per arrodonir un servei professional integral. Com a conseqüència de la visió interdisciplinària de l'empresa, les diferents àrees del despatx mantenen entre elles una estratègia de coordinació permanent.

ALIÓ & SANS és un despatx professional que va néixer sota una altra denominació l'any 1950. Joan Alió Ferrer va ser un dels socis fundadors, incorporant-se posteriorment Ramon Sans Vilalta, ambdós professors mercantils i censors jurats de comptes.

Josep Alió
Ramon Sans

L'any 1985 es va incorporar la següent generació: Josep Alió Borràs, advocat, i Ramon Sans Mestre, economista i auditor de comptes, els quals són els actuals Socis-Directors, gestionant un equip humà interdisciplinar amb àmplia experiència en tots els àmbits d'actuació del despatx.

Antonio JordàL'any 2016 es produí la incorporació d'Antonio Jordà per reforçar i coordinar les àrees jurídica i laboral d'ALIÓ & SANS. Advocat amb una llarga experiència, ha estat soci en el despatx Garrigues durant 15 anys.

Des de l'any 1970 la firma té la seu a l'immoble situat al número 32 de la Rambla Nova, de la ciutat de Tarragona, on ocupa 600 metres quadrats de propietat i disposa de les darreres tecnologies ofimàtiques.